Transportera din cykel lätt med en pickup

Numera är de flesta medvetna om de viktiga fördelar träning har och föga förvånande är cykling en av de populäraste sporterna. Cykling är en fantastiskt fridfull sport som både bränner fett och minskar stressen. I de flesta fall räcker det med att bara hoppa på sadeln och cykla iväg. Dock behöver många pendla till en lämplig plats för att cykla, som till exempel en park eller en stig i skogen och det här kräver i sin tur cykeltransport. Vad du behöver är ett pålitligt transportmedel för att försäkra dig om att din cykel kommer fram till destinationen.

Köp en pickup

 

Det bästa valet av transportmedel är utan tvekan en pickup eftersom dessa är gjorda för att transportera tyngre laster. En pickup kostar vanligtvis mer än en personbil och du kan därför överväga att köpa en begagnad hos Riddermark Bil – Sveriges största försäljare av begagnade bilar som slagit rekord på rekord. Du är i trygga händer då de utgår från kunden och är experter på att göra till synes omöjliga affärer fullt möjliga.

 

Riddermark Bil arbetar enligt följande ledord:

  • Ärlighet
  • Ansvar
  • Respekt
  • Engagemang
  • Trygghet

Med över 2 000 bilar i lager och nästan 80 000 bilköp kan du inte hitta en mycket bättre bilförsäljare.

Överväg en Toyota Hilux

En följdfråga är vilken pickup som är bäst med tanke på Riddermark Bils breda sortiment. Det första du bör göra är att bestämma din budget och veta hur många cyklar som ska transporteras. Ett prisvärt alternativ är ”Toyota Hilux 3.0 D-4D 4WD” från 2013 med 171 000 hästkrafter och fyrhjulsdrift. Denna pickup är enkel att köra då den är automatisk och har ett rymligt flak där du kan placera dina cyklar. Vidare har den ett antal användbara funktioner som Bluetooth, färddator, dragkrok, kamera bak och mycket annat!

Eftersom modellen har en dragkrok har du ett alternativt sätt att transportera din cykel om du inte kan använda flaket. Med en cykelhållare kan du enkelt lasta och lossa din cykel. Ett annat alternativ är att montera ett cykelställ på flaket då detta ger dig största möjliga säkerhet att transportera cyklar. Ett monterat cykelställ minimerar risken för stöld eftersom det försvårar mycket för tjuvar att snabbt stjäla cykeln.

Priset är 209 800 kronor och det enda du behöver göra är att ta kontakt genom att fylla i deras formulär online, skicka mejl, chatta eller ringa på telefon.