Tryck upp matchande outfits inför cykelloppet

Ska du och vännerna eller kollegorna delta i ett cykellopp eller event? Se då till att skaffa matchande outfits. Med likadana kläder ökar sammanhållningen i gruppen och det kommer att ge er mer motivation att träna inför loppet. Här hittar du de bästa tipsen.

Träna i likadana hoodies

Träningen är avgörande för att lyckas genomföra loppet. Se till att ni har träningskläder som passar året om. Ni kan med fördel beställa hoodies med eget tryck hos Medtryck. Där kan ni välja hoodies i många olika färger och material. Välj sedan vilket tryck ni vill ha. Om ni är ett gäng kollegor som tränar ihop kan ni såklart använda er av företagets logga, men ni kan även hitta på ett eget tryck som är unikt för just er grupp och cykelloppet. En hoodie är ett perfekt plagg att ha på sig innan, under och efter cykelträningen. Med en bekväm luva kan du mysa i tröjan efter ett hårt träningspass. Hos Medtryck kan ni även trycka upp egna t-shirtar, shorts, vattenflaskor och annat kul som ni kan ha under träningen.

Tävla i matchande t-shirts

På själva tävlingsdagen är det extra kul om ni har matchande kläder. Varför inte trycka upp träningströjor i funktionsmaterial med eget tryck? Att ha en gemensam logga, färg eller ikon som tryck kan öka samhörigheten i gruppen. Det är särskilt viktigt om det är en grupp kollegor som deltar i eventet. Det är bevisat att samhörighet bland anställda ökar trivseln och produktiviteten på jobbet. Därför kanske ni kan fråga er arbetsgivare om företaget kan stå för era tävlingströjor? Om ni trycker upp företagets logga kommer det även bidra med exponering och marknadsföring vilket borde vara i arbetsgivarens intresse. Att synas på ett cykelevent är något som gynnar företag och organisationer i de flesta branscher.

Lycka till på loppet!