Cykeln – perfekt för pensionären

Det finns få transportmedel som är så bra för en pensionär som cykeln. Men hur kommer det sig? Jo, cykeln ger vardagsmotion som är jätteviktigt, framförallt när man blir pensionär. Dessutom är den bra för balansen och det är viktig att träna när man blir äldre. Cykeln är även helt gratis att åka och kan därför vara ett bra alternativ för att spara pengar som pensionär. Ett annat bra sätt att spara pengar som pensionär är med hjälp av pensionärsrabatter som kan användas för det mesta, alltifrån att köpa mat till att resa.

Eftersom många pensionärer upplever att ekonomin är en utmaning, kan det vara bra att försöka spara pengar på olika sätt. Dock kan det vara bra att inte enbart se till hur mycket man kan spara, utan även hur mycket man kan tjäna.
Bara för att man är pensionär, behöver det inte betyda att man är helt oduglig på arbetsmarknaden eller att man för den delen inte vill eller kan fortsätta jobba. Därför kan det vara sunt att se över vilka alternativ man har för att kunna tjäna en slant som pensionär, samtidigt som man använder sig av eventuella pensionärsrabatter för att hålla utgifterna nere.