Cykla mer utomlands

Om du vill uppleva fantastisk cykling ska du cykla i Frankrike. Landet bjuder på enastående cykelvägar. Du kan cykla genom vin- och fruktodlingar och klättra i utmanande backar. Om du verkligen älskar cyklingen där kan du sedan köpa hus i Frankrike för att kunna cykla året runt och när du själv önskar. Genom att ha ett eget hus i Frankrike kan du bo billigt och resa dit när det passar dig. En annan fördel är att du kan ha en cykel stående i huset för att slippa dra med dig cykeln varje gång.

Hitta rätt hus för dig i Frankrike

När du ska köpa hus i Frankrike är det viktigt att du hittar rätt hus för dig. Kolla på vad som finns ute och titta på olika objekt. Köp inte första bästa hus utan välj ett som verkligen tilltalar dig. Du kan alltid åka ner till Frankrike för att titta på olika hus och områden. Om cykling är det du ska göra mest är det viktigt att du hittar ett område som passar för det ändamålet. Ta även reda på vad som gäller för husköp i Frankrike. Att köpa hus i Frankrike kan skilja sig en hel del jämfört med hur det går till i Sverige. Kontakta en mäklare som har bra koll på just Frankrike och husköp.

Hitta en cykelgrupp

När huset är köpt kan du börja planera alla dina fantastiska cykelrundor. Eftersom Frankrike är ett land där cykling är en populär sport finns många lokala cykelgrupper som du kan ansluta dig till om du vill ha sällskap.