För att ditt cyklande ska vara både roligt och funktionellt så finns det en hel del saker du kan köpa för att underlätta ditt cyklande. I den här delen går vi igenom några av dem.

Cykelkorg

En del cyklar har en cykelkorg när du köper din cykel. Men ibland behöver du köpa till en cykelkorg. En cykelkorg används för att förvara dina saker när du sitter på cykeln.

Cykelpump

En annan sak som kan vara värd att investera i är cykelpumpen. När du har din egna cykelpump behöver du inte åka till närmsta mack eller serviceställe för att få luft i dina däck. Pumpen kan du ha på hemmaplan eller ta med dig i din väska.

Pakethållare

Många cyklar är utrustade med en pakethållare. Men det går även att köpa till. En pakethållare är smidigt för dig som behöver lasta av din väska eller liknande under tiden du cyklar.

Sadelöverdrag

Om du cyklar en längre sträcka kommer du att behöva ett sadelöverdrag. Ett sadelöverdrag dras över din sadel och gör den mjukare och behagligare att sitta på. När det börjar att bli kallare ute så finns det sadelöverdrag som håller värmen åt dig. Det finns även de överdrag du drar på när det regnar vilket håller din sadel torr.